Disclaimer

Algemeen
De informatie op Stofstuiger.nl is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we streven naar een zorgvuldige en actuele weergave van gegevens, kunnen er onjuistheden of onvolledigheden in de informatie voorkomen. Stofstuiger.nl is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website.

Geen garantie
Wij geven geen garanties voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de inhoud op deze website. Productinformatie, prijzen en deals kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.

Externe links
Onze website kan links bevatten naar externe websites. Deze links worden uitsluitend voor jouw gemak verstrekt. Stofstuiger.nl heeft geen controle over de inhoud van deze websites en kan daarom geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid dragen voor de inhoud ervan.

Aansprakelijkheid
Stofstuiger.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website, het niet beschikbaar zijn van de website of het gebruik van externe links.

Wijzigingen
Stofstuiger.nl behoudt zich het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in de disclaimer of de inhoud van de website zonder voorafgaande kennisgeving.

Contactgegevens
Stofstuiger.nl
E-mailadres: hello@stofstuiger.nl